Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ala loca RaizenIsBack
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Jamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamo geeft een hoge lob. Daar is Caganap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dangoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Caganap bereikt de bal nog maar net als eerste. Caganap geeft een lange en hoge pass. Itchon heeft problemen om de bal te vangen. Dangoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangoy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pamandanan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alcante. Pamandanan raakt geblesseerd tijdens het duel. Pamandanan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dangoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Pamandanan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamandanan geeft een hoge lob. Sampang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Alcante kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magkawas met een snelle inworp. Cabasagan rent richting de bal. Cabasagan passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ibuos met de inworp. Itchon probeert naar een medespeler te passen. Dangoy rent richting de bal. Dangoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ala loca - RaizenIsBack 1:0

44e minuut.
Caganap geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahkiong met de inworp. Nacapuy is nu in balbezit. Nacapuy geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala loca 33%, RaizenIsBack 67%.
ala loca - RaizenIsBack 1:0

64e minuut.
Klungelig pakt Dagsaan de bal. Itchon rent richting de bal. Itchon passt de bal zonder na te denken. Ahkiong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahkiong geeft een hoge lob. Sampang bokst de bal weg. Paal! Dangoy rent richting de bal. Dangoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ala loca - RaizenIsBack 2:0

74e minuut.
Hinayon kopt de bal weg. Magkawas is nu in balbezit. Magkawas passt de bal in één keer door. Dangoy rent richting de bal. Dangoy schiet op doel. Sampang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Caganap raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buractaon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala loca 41%, RaizenIsBack 59%.
ala loca - RaizenIsBack 2:0