Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RaizenIsBack ala loca
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


23e minuut.
Dangoy is nu in balbezit. Nacapuy rent richting de bal. Met opzet legt Caganap zijn tegenspeler op de grond. Caganap krijgt een gele kaart. Nacapuy raakt geblesseerd tijdens het duel. Nacapuy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dangoy is nu in balbezit. Dangoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pamandanan onderschept slim de pass. Pamandanan geeft een hoge lob. Caganap heeft problemen om de bal te vangen. Nacapuy onderschept slim de pass. Nacapuy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RaizenIsBack - ala loca 0:1

30e minuut.
Pamandanan geeft een hoge lob. Caganap rent richting de bal. Nacapuy onderschept slim de pass. Dangoy is nu in balbezit. Dangoy schiet op doel. Sampang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Dangoy rent richting de bal. Musni onderschept slim de pass. Nacapuy onderschept slim de pass. Dangoy is nu in balbezit. Dangoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Dagsaan rent richting de bal. Dagsaan geeft een lange en hoge pass. Ibuos speelt de bal door. Daar is Sumabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumabat draait met de bal, schiet en ... Manalansan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaizenIsBack 62%, ala loca 38%.
RaizenIsBack - ala loca 0:1

56e minuut.
Ahkiong rent richting de bal. Caganap onderschept slim de pass. Caganap probeert naar een medespeler te passen. Nacapuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacapuy schiet op doel. Sampang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Manalansan trapt de bal weg. Nacapuy kopt de bal weg. Dangoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nacapuy rent richting de bal. Nacapuy speelt de bal door. Dangoy rent richting de bal. Dangoy schiet op doel. Musni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sampang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Dagsaan is nu in balbezit. Dangoy onderschept slim de pass. Dangoy passt de bal met de wreef. Ahkiong is nu in balbezit. Ahkiong geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaizenIsBack 68%, ala loca 32%.
RaizenIsBack - ala loca 0:1