Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batang Gentri gwapo
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Padamada met een snelle inworp. Lota rent richting de bal. Subong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Subong moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Subong schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Lota roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lota kan niet meer verder spelen. Bermúdez komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Impoc is nu in balbezit. Impoc passt de bal met de wreef. Mago is nu in balbezit. Bantog is nu in balbezit. Bantog schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batang Gentri - gwapo 0:1

22e minuut.
Vidarte verovert de bal door een tackle van achteren. Impoc verovert de bal door een tackle van achteren. Impoc passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bantog de bal. Bantog haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Quilala passt de bal in één keer door. Bantog bereikt de bal nog maar net als eerste. Bantog passt de bal in één keer door. Impoc is nu in balbezit. Impoc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Magplaya met een snelle inworp. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Bantog is nu in balbezit. Impoc is nu in balbezit. Impoc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batang Gentri 60%, gwapo 40%.
Batang Gentri - gwapo 0:1

48e minuut.
Quilala passt de bal met de wreef. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez passt de bal zonder na te denken. Bantog rent richting de bal. Bantog schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Apanay geeft de bal voor. Inworp. Macalinaw met een snelle inworp. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bermúdez kopt de bal weg. Gumila is nu in balbezit. Impoc begaat een overtreding. Impoc krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Gumila speelt de bal door. Macalinaw rent richting de bal. Met opzet legt Bermúdez zijn tegenspeler op de grond. Bermúdez krijgt een gele kaart. Macalinaw wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Macalinaw kan niet meer verder spelen. Lluch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batang Gentri 40%, gwapo 60%.
Batang Gentri - gwapo 0:1