Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Youst foot ball club yhazen
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Liclican bereikt de bal nog maar net als eerste. Liclican geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mendiola de bal onder controle te krijgen. Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Bono haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Youst foot ball club - yhazen 1:0

19e minuut.
Leyran bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ralutin. Leyran raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernal met een snel genomen vrije trap. Leyran bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Youst foot ball club - yhazen 1:1

23e minuut.
Daar is Bebanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernal rent richting de bal. Liclican maakt een afschuwelijke overtreding. Bernal raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Macanas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dimatulac passt de bal in één keer door. Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magtanggol. Magtanggol krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Dimatulac bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernal. Dimatulac moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dimatulac kan niet meer verder spelen. Infante komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youst foot ball club 44%, yhazen 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Youst foot ball club - yhazen 1:1

67e minuut.
Tabalbag probeert de bal aan de voet te houden. Bernal rent richting de bal. Bernal probeert naar een medespeler te passen. Dumalot rent richting de bal. Dumalot schiet op doel. Macanas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youst foot ball club 55%, yhazen 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Youst foot ball club - yhazen 1:1