Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yhazen Youst foot ball club
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Tabalbag heeft problemen om de bal te vangen. Mabilog speelt de bal door. Agudo is nu in balbezit. Dimatulac is nu in balbezit. Dimatulac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bernal is nu in balbezit. Dimatulac onderschept slim de pass. Dimatulac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bernal geeft een hoge lob. Liclican bereikt de bal nog maar net als eerste. Liclican speelt de bal door. Dimatulac is nu in balbezit. Dimatulac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bernal rent richting de bal. Mabilog verovert de bal door een tackle van achteren. Mabilog passt de bal in één keer door. Dimatulac rent richting de bal. Dimatulac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yhazen - Youst foot ball club 0:1

34e minuut.
Mendoza geeft een lange en hoge pass. Liclican heeft problemen om de bal te vangen. Dumaloan rent richting de bal. Bague bereikt de bal nog maar net als eerste. Bague schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yhazen - Youst foot ball club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yhazen 54%, Youst foot ball club 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yhazen - Youst foot ball club 1:1

47e minuut.
Dumaloan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumaloan draait met de bal, schiet en ... Cabatuando rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cabatuando neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tabalbag geeft een lange en hoge pass. Madarang rent richting de bal. Madarang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sucaldito de bal. Sucaldito met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yhazen 53%, Youst foot ball club 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yhazen - Youst foot ball club 1:1