Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batang Gentri RaizenIsBack
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Alday onderschept slim de pass. Alday haalt uit met een fantastische trap. Madwen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balangatan is nu in balbezit. Balangatan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alcante zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tumaneng bereikt de bal nog maar net als eerste. Balangatan rent richting de bal. Balangatan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mago geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bulatao met de inworp. Sumabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumabat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dalupan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabasagan rent richting de bal. Cabasagan met een sublieme pass. Sumabat rent richting de bal. Sumabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batang Gentri - RaizenIsBack 0:1

15e minuut.
Tumaneng probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baniqued, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Maliwanag zijn tegenspeler op de grond. Maliwanag krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Baniqued raakt geblesseerd tijdens het duel. Tumaneng met een snel genomen vrije trap. Cabasagan kopt de bal weg. Daar is Sumabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniqued is nu in balbezit. Baniqued schiet op doel. Panaligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Inworp. Dagsaan met een snelle inworp. Buractaon probeert naar een medespeler te passen. Sumabat heeft problemen om de bal te vangen. Sumabat haalt uit met een fantastische trap. Panaligan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Alcante speelt de bal door. Dalupan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabasagan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabasagan krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tumaneng verovert de bal door een tackle van achteren. Tumaneng passt de bal met de wreef. Sumabat rent richting de bal. Sumabat schiet op doel. Panaligan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batang Gentri - RaizenIsBack 0:2

34e minuut.
Bulatao rent richting de bal. Bulatao met een sublieme pass. Sumabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumabat draait met de bal, schiet en ... Panaligan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batang Gentri 48%, RaizenIsBack 52%.
Batang Gentri - RaizenIsBack 0:2

65e minuut.
Baniqued geeft de bal voor. Daar is Daos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumabat rent richting de bal. Sumabat draait met de bal, schiet en ... Panaligan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batang Gentri - RaizenIsBack 0:3

88e minuut.
Balangatan passt de bal in één keer door. Madwen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balangatan. Madwen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Madwen kan niet meer verder spelen. Cruz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batang Gentri 59%, RaizenIsBack 41%.
Batang Gentri - RaizenIsBack 0:3