Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ala loca gwapo
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Nacapuy verovert de bal door een tackle van achteren. Nacapuy passt de bal in één keer door. Dangoy is nu in balbezit. Dangoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ala loca - gwapo 1:0

20e minuut.
Apanay passt de bal in één keer door. Bantog rent richting de bal. Bantog schiet op doel. Daar is Orongan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manalansan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala loca 57%, gwapo 43%.
ala loca - gwapo 1:0

54e minuut.
Magkawas speelt de bal door. Dangoy is nu in balbezit. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangoy onderschept slim de pass. Dangoy schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ala loca - gwapo 2:0

58e minuut.
Itchon geeft een hoge lob. Dangoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos onderschept slim de pass. Nacapuy onderschept slim de pass. Nacapuy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Orongan rent richting de bal. Orongan geeft een hoge lob. Impoc kopt de bal weg. Bantog is nu in balbezit. Bantog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ala loca - gwapo 2:1

68e minuut.
Nacapuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Apanay onderschept slim de pass. Apanay met een sublieme pass. Bantog rent richting de bal. Bantog draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pamandanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Magplaya onderschept slim de pass. Magplaya speelt de bal door. Dangoy heeft problemen om de bal te vangen. Dangoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala loca 64%, gwapo 36%.
ala loca - gwapo 2:1