Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ala loca Batang Gentri
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
weak Verdedigen hopeless


10e minuut.
Hinayon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinayon geeft een hoge lob. Ahkiong controleert de bal met de borst. Maliwanag verovert de bal door een tackle van achteren. Maliwanag geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ala loca - Batang Gentri 0:1

12e minuut.
Manalansan trapt de bal weg. Nacapuy kopt de bal weg. Mago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dangoy rent richting de bal. Dangoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ala loca - Batang Gentri 1:1

25e minuut.
Itchon bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo onderschept slim de pass. Magkawas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Magkawas krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Yeo probeert naar een medespeler te passen. Hinayon is nu in balbezit. Alday verovert de bal door een tackle van achteren. Alday schiet op doel. Manalansan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ala loca - Batang Gentri 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala loca 43%, Batang Gentri 57%.
ala loca - Batang Gentri 1:2

67e minuut.
Daos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacapuy onderschept slim de pass. Nacapuy geeft een lange en hoge pass. Magkawas geeft een lange en hoge pass. Nacapuy springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dangoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ala loca - Batang Gentri 2:2

76e minuut.
Ahkiong geeft de bal voor. Pamandanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumila onderschept slim de pass. Gumila geeft een hoge lob. Dangoy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Alday bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinayon onderschept slim de pass. Balangatan rent richting de bal. Alday bereikt de bal nog maar net als eerste. Alday haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala loca 49%, Batang Gentri 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ala loca - Batang Gentri 2:2