Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batang Gentri ala loca
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Magkawas passt de bal in één keer door. Pamandanan rent richting de bal. Gumila rent richting de bal. Pamandanan onderschept slim de pass. Pamandanan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Yeo verovert de bal door een tackle van achteren. Yeo passt de bal zonder na te denken. Balangatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alday is nu in balbezit. Alday haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Itchon passt de bal met de wreef. Magkawas rent richting de bal. Nacapuy is nu in balbezit. Dangoy rent richting de bal. Dangoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Balangatan passt de bal met de wreef. Macalinaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Katigbak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Katigbak krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Yeo verovert de bal door een tackle van achteren. Yeo passt de bal in één keer door. Balangatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balangatan schiet op doel. Manalansan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batang Gentri - ala loca 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batang Gentri 51%, ala loca 49%.
Batang Gentri - ala loca 1:0

65e minuut.
Yeo passt de bal met de wreef. Katigbak met een sublieme pass. Pamandanan heeft problemen om de bal te vangen. Pamandanan geeft een lange en hoge pass. Mago kopt de bal weg. Datuin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Orongan geeft de bal voor. Inworp. Mangaoang met een snelle inworp. Balangatan is nu in balbezit. Balangatan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Yeo probeert naar een medespeler te passen. Alday bereikt de bal nog maar net als eerste. Katigbak bereikt de bal nog maar net als eerste. Alday onderschept slim de pass. Alday draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batang Gentri - ala loca 2:0

84e minuut.
Mago kopt de bal weg. Magkawas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magkawas passt de bal met de wreef. Nacapuy is nu in balbezit. Nacapuy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batang Gentri 45%, ala loca 55%.
Batang Gentri - ala loca 2:0