Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gwapo RaizenIsBack
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


30e minuut.
Apanay passt de bal in één keer door. Bantog rent richting de bal. Madwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bantog verovert de bal door een tackle van achteren. Bantog schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bulatao rent richting de bal. Bulatao probeert naar een medespeler te passen. Baniqued bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumabat haalt uit met een fantastische trap. Cambay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gwapo 51%, RaizenIsBack 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gwapo - RaizenIsBack 0:0

46e minuut.
Daar is Baniqued, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bantog rent richting de bal. Caganap tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caganap krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabasagan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baniqued is nu in balbezit. Baniqued haalt uit met een fantastische trap. Bucaneg geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Bucaneg kan de bal niet met de borst controleren. Bucaneg geeft de bal voor. Inworp. Bulatao met de inworp. Baniqued geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bantog rent richting de bal. Impoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bantog bereikt de bal nog maar net als eerste. Bantog draait met de bal, schiet en ... Sampang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gwapo - RaizenIsBack 1:0

79e minuut.
Madwen heeft problemen om de bal te vangen. Bantog rent richting de bal. Madwen is nu in balbezit. Bantog verovert de bal door een tackle van achteren. Bantog draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Apanay geeft een hoge lob. Madwen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dagsaan de bal. Tanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanga geeft een hoge lob. Sampang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tanga zal de hoekschop nemen. Tumaneng kopt de bal weg. Ramos probeert de bal met de borst te controleren. Sumabat onderschept slim de pass. Sumabat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bulatao controleert de bal met de borst. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez speelt de bal door. Sumabat is nu in balbezit. Sumabat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gwapo 53%, RaizenIsBack 47%.
gwapo - RaizenIsBack 1:0