Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yeddajoy RaizenIsBack
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.7
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tumaneng passt de bal met de wreef. Musni rent richting de bal. Napalan onderschept slim de pass. Napalan draait met de bal, schiet en ... Sampang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yeddajoy - RaizenIsBack 1:0

10e minuut.
Bulatao rent richting de bal. Bulatao geeft de bal voor. Sumabat rent richting de bal. Sumabat schiet op doel. Ramirez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yeddajoy - RaizenIsBack 1:1

11e minuut.
Labtik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumabat onderschept slim de pass. Bayag is nu in balbezit. Baniqued onderschept slim de pass. Baniqued schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Baniqued kopt de bal weg. Klungelig pakt Sumabat de bal. Bayag begaat een overtreding. Bayag krijgt een gele kaart. Sumabat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caganap komt bij de bal en schiet. Sumabat springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Agngarayngay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sakay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsaan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sakay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sakay kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sampang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
yeddajoy - RaizenIsBack 2:1

29e minuut.
Sakay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakay passt de bal in één keer door. Napalan is nu in balbezit. Napalan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Musni de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dagsaan probeert de bal aan de voet te houden. Agngarayngay rent richting de bal. Agngarayngay probeert naar een medespeler te passen. Sakay is nu in balbezit. Sakay haalt uit met een fantastische trap. Sampang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Musni geeft een hoge lob. Inworp. Agngarayngay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sakay de bal. Sakay haalt uit met een fantastische trap. Sampang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Sumabat is nu in balbezit. Subong bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumabat onderschept slim de pass. Sumabat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yeddajoy - RaizenIsBack 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeddajoy 44%, RaizenIsBack 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yeddajoy - RaizenIsBack 2:2

65e minuut.
Bayag rent richting de bal. Bayag passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tumaneng de bal. Sakay rent richting de bal. Sakay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Agngarayngay bereikt de bal nog maar net als eerste. Agngarayngay passt de bal in één keer door. Sampang speelt de bal door. Bayag rent richting de bal. Bayag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeddajoy 22%, RaizenIsBack 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yeddajoy - RaizenIsBack 2:2