Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ala loca yhazen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Bernal passt de bal met de wreef. Bague bereikt de bal nog maar net als eerste. Itchon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Itchon krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ahkiong is nu in balbezit. Ahkiong geeft een lange en hoge pass. Dangoy is nu in balbezit. Dangoy draait met de bal, schiet en ... Balubal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ala loca - yhazen 1:0

22e minuut.
Itchon passt de bal zonder na te denken. Alitagtag rent richting de bal. Dangoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dacanay kopt de bal weg. Tabalbag rent richting de bal. Tabalbag passt de bal met de wreef. Bague rent richting de bal. Bague schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bernal probeert naar een medespeler te passen. Magtanggol is nu in balbezit. Magtanggol met een sublieme pass. Dangoy rent richting de bal. Dangoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ahkiong met een snelle inworp. Nacapuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacapuy geeft de bal voor. Daar is Agudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala loca 42%, yhazen 58%.
ala loca - yhazen 1:0

66e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Nacapuy verovert de bal door een tackle van achteren. Nacapuy passt de bal zonder na te denken. Dangoy is nu in balbezit. Dangoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ala loca - yhazen 2:0

67e minuut.
Klungelig pakt Bernal de bal. Dangoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendiola rent richting de bal. Dangoy verovert de bal door een tackle van achteren. Dangoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nacapuy verovert de bal door een tackle van achteren. Nacapuy passt de bal in één keer door. Hinayon geeft een lange en hoge pass. Dangoy is nu in balbezit. Dangoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Dumalot is nu in balbezit. Dumalot speelt de bal door. Bague is nu in balbezit. Bague draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ala loca - yhazen 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala loca 53%, yhazen 47%.
ala loca - yhazen 2:1