Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yhazen ala loca
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Alitagtag bereikt de bal nog maar net als eerste. Binotapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahkiong begaat een overtreding. Ahkiong krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Nacapuy schiet op doel. Doeltrap. Agudo trapt de bal weg. Magkawas kopt de bal weg. Dangoy bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bernal kopt de bal weg. Alitagtag is nu in balbezit. Ahkiong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ahkiong is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Alitagtag raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yhazen 51%, ala loca 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yhazen - ala loca 0:0

54e minuut.
Manalansan probeert naar een medespeler te passen. Binotapa kopt de bal weg. Nacapuy speelt de bal door. Dangoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Itchon is nu in balbezit. Itchon met een sublieme pass. Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangoy verovert de bal door een tackle van achteren. Dangoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Alitagtag geeft een hoge lob. Inworp. Itchon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nacapuy is nu in balbezit. Nacapuy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Magkawas probeert de bal aan de voet te houden. Dumalot bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hinayon zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hinayon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hinayon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dumalot roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dumalot kan niet meer verder spelen. Dumaloan komt het veld opgelopen. Bernal met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat. Orongan is nu in balbezit. Orongan geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dacanay zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Cabatuando met een sublieme pass. Magkawas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumaloan rent richting de bal. Dumaloan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yhazen 51%, ala loca 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yhazen - ala loca 0:0