Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yeddajoy ala loca
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Labtik is nu in balbezit. Nacapuy verovert de bal door een tackle van achteren. Nacapuy met een sublieme pass. Dangoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangoy draait met de bal, schiet en ... Ramirez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Ibuos bereikt de bal nog maar net als eerste. Napalan onderschept slim de pass. Sakay is nu in balbezit. Sakay haalt uit met een fantastische trap. Manalansan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yeddajoy - ala loca 1:0

28e minuut.
Sakay rent richting de bal. Met opzet legt Itchon zijn tegenspeler op de grond. Sakay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sakay met een snel genomen vrije trap. Agngarayngay heeft problemen om de bal te vangen. Agngarayngay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bayag is nu in balbezit. Bayag probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orongan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napalan rent richting de bal. Napalan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Ibuos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mabalot onderschept slim de pass. Mabalot met een sublieme pass. Napalan rent richting de bal. Napalan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Nacapuy kopt de bal weg. Subong rent richting de bal. Subong geeft de bal voor. Itchon kopt de bal weg. Klungelig pakt Luzon de bal. Ramirez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Casao geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hinayon met een snelle inworp. Pamandanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamandanan geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dangoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangoy haalt uit met een fantastische trap. Ramirez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yeddajoy - ala loca 1:1

43e minuut.
Bayag is nu in balbezit. Itchon verovert de bal door een tackle van achteren. Itchon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dangoy de bal. Dangoy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeddajoy 55%, ala loca 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yeddajoy - ala loca 1:1

55e minuut.
Inworp. Caoili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mabalot probeert naar een medespeler te passen. Sakay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakay geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Casao geeft de bal voor. Inworp. Pamandanan met de inworp. Nacapuy is nu in balbezit. Nacapuy haalt uit met een fantastische trap. Ramirez bokst de bal weg.

72e minuut.
Ahkiong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lesaca komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mabalot met een snelle inworp. Daar is Sakay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakay met een sublieme pass. Bayag geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ramirez met een sublieme pass. Sakay bereikt de bal nog maar net als eerste. Itchon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Itchon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Itchon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Sakay moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sakay kan niet meer verder spelen. Sudiacal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yeddajoy 57%, ala loca 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yeddajoy - ala loca 1:1