Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Youst foot ball club Batang Gentri
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Sucaldito speelt de bal door. Daos rent richting de bal. Daos geeft de bal voor. Sucaldito is nu in balbezit. Sucaldito geeft de bal voor. Paal! Daos heeft problemen om de bal te vangen. Dimatulac is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Youst foot ball club - Batang Gentri 1:0

9e minuut.
Daos is nu in balbezit. Daos geeft de bal voor. Inworp. Sucaldito met de inworp. Ralutin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mabilog verovert de bal door een tackle van achteren. Mabilog passt de bal met de wreef. Dimatulac is nu in balbezit. Dimatulac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Youst foot ball club - Batang Gentri 2:0

13e minuut.
Mabilog rent richting de bal. Mabilog passt de bal zonder na te denken. Dimatulac is nu in balbezit. Dimatulac haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mago de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Youst foot ball club - Batang Gentri 3:0

21e minuut.
Macanas trapt de bal weg van het doel. Mabilog kopt de bal weg. Daar is Yeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimatulac onderschept slim de pass. Dimatulac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Youst foot ball club - Batang Gentri 4:0

24e minuut.
Balangatan verovert de bal door een tackle van achteren. Balangatan probeert naar een medespeler te passen. Alday bereikt de bal nog maar net als eerste. Alday haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Youst foot ball club - Batang Gentri 4:1

31e minuut.
Yeo met een sublieme pass. Klungelig pakt Ralutin de bal. Mabilog speelt de bal door. Dimatulac is nu in balbezit. Dimatulac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youst foot ball club 40%, Batang Gentri 60%.
Youst foot ball club - Batang Gentri 4:1

55e minuut.
Ralutin probeert naar een medespeler te passen. Sucaldito geeft een lange en hoge pass. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimatulac rent richting de bal. Dimatulac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Madarang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mangaoang met een snelle inworp. Balangatan rent richting de bal. Balangatan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sucaldito kopt de bal weg. Mabilog heeft problemen om de bal te vangen. Mabilog passt de bal zonder na te denken. Dimatulac rent richting de bal. Dimatulac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Dimatulac de bal. Mabilog bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabilog passt de bal met de wreef. Dimatulac is nu in balbezit. Dimatulac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youst foot ball club 54%, Batang Gentri 46%.
Youst foot ball club - Batang Gentri 4:1