Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batang Gentri Youst foot ball club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Sucaldito heeft problemen om de bal te vangen. Ralutin probeert naar een medespeler te passen. Mabilog speelt de bal door. Dimatulac is nu in balbezit. Dimatulac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Alday bereikt de bal nog maar net als eerste. Dayanan verovert de bal door een tackle van achteren. Balangatan onderschept slim de pass. Balangatan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batang Gentri - Youst foot ball club 1:0

21e minuut.
Sucaldito is nu in balbezit. Sucaldito passt de bal zonder na te denken. Mago verovert de bal door een tackle van achteren. Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Bono geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ralutin kopt de bal weg. Klungelig pakt Maliwanag de bal. Mabilog probeert naar een medespeler te passen. Dimatulac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimatulac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maliwanag bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimatulac verovert de bal door een tackle van achteren. Dimatulac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Balangatan rent richting de bal. Balangatan speelt de bal door. Orongan is nu in balbezit. Alday verovert de bal door een tackle van achteren. Alday haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Balangatan passt de bal zonder na te denken. Alday is nu in balbezit. Balangatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alday bereikt de bal nog maar net als eerste. Alday schiet op doel. Macanas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batang Gentri 54%, Youst foot ball club 46%.
Batang Gentri - Youst foot ball club 1:0

56e minuut.
Mendoza geeft de bal voor. Inworp. Macalinaw zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balangatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balangatan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batang Gentri 53%, Youst foot ball club 47%.
Batang Gentri - Youst foot ball club 1:0