Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gwapo walid fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.9
hopeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Quilala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagain is nu in balbezit. Bagain met een sublieme pass. Tupas rent richting de bal. Tupas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Bayquen trapt de bal weg van het doel. Dimailig is nu in balbezit. Impoc onderschept slim de pass. Impoc schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bantog heeft problemen om de bal te vangen. Impoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bantog is nu in balbezit. Impoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Impoc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Padamada rent richting de bal. Padamada passt de bal zonder na te denken. Tupas is nu in balbezit. Tupas haalt uit met een fantastische trap. Tabudlo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gwapo - walid fc 0:1

19e minuut.
Bagain onderschept slim de pass. Bagain passt de bal in één keer door. Delasin is nu in balbezit. Delasin geeft de bal voor. Tupas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Quilala geeft een hoge lob. Bantog bereikt de bal nog maar net als eerste. Marucut rent richting de bal. Bantog onderschept slim de pass. Bantog haalt uit met een fantastische trap. Bayquen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gwapo 43%, walid fc 57%.
gwapo - walid fc 0:1

48e minuut.
Apanay is nu in balbezit. Tupas onderschept slim de pass. Tupas schiet op doel. Ramos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gwapo - walid fc 0:2

61e minuut.
Quilala speelt de bal door. Impoc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Capili. Capili krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Tupas is nu in balbezit. Tupas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Quilala de bal. Bagain bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagain schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Quilala bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilala passt de bal zonder na te denken. Lota met een sublieme pass. Impoc is nu in balbezit. Impoc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lota probeert naar een medespeler te passen. Bantog is nu in balbezit. Bantog heeft problemen om de bal te vangen. Bantog haalt uit met een fantastische trap. Bayquen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gwapo 47%, walid fc 53%.
gwapo - walid fc 0:2