Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
walid fc RaizenIsBack
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.7
hopeless Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Dalogdog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalogdog probeert naar een medespeler te passen. Marucut bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumabat verovert de bal door een tackle van achteren. Sumabat draait met de bal, schiet en ... Bayquen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sumabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumabat draait met de bal, schiet en ... Bayquen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
walid fc - RaizenIsBack 0:1

5e minuut.
Madwen geeft een hoge lob. Inworp. Delasin met een snelle inworp. Bagain rent richting de bal. Bagain geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Tumaneng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagain verovert de bal door een tackle van achteren. Bagain probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tupas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Delasin controleert de bal met de borst. Delasin probeert naar een medespeler te passen. Tupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupas draait met de bal, schiet en ... Sampang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
walid fc - RaizenIsBack 1:1

24e minuut.
Calinao kopt de bal weg. Tupas heeft problemen om de bal te vangen. Tumaneng rent richting de bal. Tupas verovert de bal door een tackle van achteren. Tupas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sampang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
walid fc - RaizenIsBack 2:1

26e minuut.
Calinao passt de bal met de wreef. Madwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupas is nu in balbezit. Bagain rent richting de bal. Bagain haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Madwen probeert naar een medespeler te passen. Baniqued rent richting de bal. Baniqued passt de bal met de wreef. Sumabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumabat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Alcante speelt de bal door. Sumabat heeft problemen om de bal te vangen. Baniqued rent richting de bal. Sumabat rent richting de bal. Sumabat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Delasin onderschept slim de pass. Delasin geeft de bal voor. Daar is Musni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupas is nu in balbezit. Tupas draait met de bal, schiet en ... Sampang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Bulatao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulatao geeft een hoge lob. Madwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupas verovert de bal door een tackle van achteren. Tupas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
walid fc - RaizenIsBack 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: walid fc 33%, RaizenIsBack 67%.
walid fc - RaizenIsBack 3:1

52e minuut.
Caganap rent richting de bal. Tupas onderschept slim de pass. Musni begaat een overtreding. Musni krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Bulatao met de inworp. Baniqued rent richting de bal. Maliwat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maliwat krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Baniqued verovert de bal door een tackle van achteren. Baniqued passt de bal in één keer door. Cabasagan speelt de bal door. Sumabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumabat haalt uit met een fantastische trap. Bayquen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Baniqued speelt de bal door. Sumabat rent richting de bal. Basi is nu in balbezit. Sumabat verovert de bal door een tackle van achteren. Sumabat draait met de bal, schiet en ... Bayquen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: walid fc 60%, RaizenIsBack 40%.
walid fc - RaizenIsBack 3:1