Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ala loca Youst foot ball club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Dimatulac haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Orongan de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bono neemt de hoekschop. Ralutin springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Dangoy haalt uit met een fantastische trap. Pamandanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orongan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pamandanan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dangoy legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Macanas bokst de bal weg. Dangoy is nu in balbezit. Dangoy draait met de bal, schiet en ... Macanas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ala loca - Youst foot ball club 1:0

14e minuut.
Dayanan geeft de bal voor. Inworp. Lesaca met een snelle inworp. Nacapuy is nu in balbezit. Nacapuy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ralutin probeert de bal met de borst te controleren. Mabilog is nu in balbezit. Mabilog passt de bal zonder na te denken. Dimatulac rent richting de bal. Dimatulac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Tan is nu in balbezit. Mabilog onderschept slim de pass. Mabilog met een sublieme pass. Dimatulac rent richting de bal. Dimatulac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Orongan rent richting de bal. Orongan geeft een lange en hoge pass. Magkawas probeert de bal aan de voet te houden. Dimatulac is nu in balbezit. Dimatulac draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala loca 49%, Youst foot ball club 51%.
ala loca - Youst foot ball club 1:0

48e minuut.
Madarang geeft de bal voor. Dayanan kopt de bal weg. Mendoza probeert de bal aan de voet te houden. Dangoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ralutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Magkawas onderschept slim de pass. Ralutin rent richting de bal. Magkawas onderschept slim de pass. Magkawas geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ala loca - Youst foot ball club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala loca 30%, Youst foot ball club 70%.
ala loca - Youst foot ball club 2:0