Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batang Gentri yeddajoy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Ramirez trapt de bal weg van het doel. Maliwanag kopt de bal weg. Daar is Balangatan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alday bereikt de bal nog maar net als eerste. Alday schiet op doel. Ramirez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Bayag met een sublieme pass. Mangaoang rent richting de bal. Casao begaat een overtreding. Mangaoang raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
Maliwanag bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudiacal onderschept slim de pass. Yeo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yeo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batang Gentri 49%, yeddajoy 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Batang Gentri - yeddajoy 0:0

51e minuut.
Gumila kopt de bal weg. Sudiacal heeft problemen om de bal te vangen. Yeo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yeo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Sudiacal moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sudiacal kan niet meer verder spelen. Reavis komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lluch komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Agngarayngay rent richting de bal. Dalupan begaat een overtreding. Agngarayngay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Labtik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Napalan rent richting de bal. Napalan draait met de bal, schiet en ... Datuin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Labtik kopt de bal weg. Dalupan is nu in balbezit. Napalan onderschept slim de pass. Napalan haalt uit met een fantastische trap. Lluch probeert de bal aan de voet te houden. Datuin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Reavis passt de bal met de wreef. Napalan is nu in balbezit. Napalan passt de bal met de wreef. Reavis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reavis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batang Gentri 60%, yeddajoy 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Batang Gentri - yeddajoy 0:0