Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Youst foot ball club RaizenIsBack
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Baniqued bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniqued rent richting de bal. Sumabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumabat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Macanas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Sumabat is nu in balbezit. Baniqued is nu in balbezit. Ralutin is nu in balbezit. Baniqued onderschept slim de pass. Baniqued schiet op doel. Macanas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sumabat is nu in balbezit. Sumabat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Youst foot ball club - RaizenIsBack 0:1

27e minuut.
Klungelig pakt Baniqued de bal. Baniqued geeft de bal voor. Cabasagan speelt de bal door. Sumabat rent richting de bal. Sumabat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Baniqued onderschept slim de pass. Baniqued passt de bal in één keer door. Bulatao bereikt de bal nog maar net als eerste. Madarang rent richting de bal. Madarang speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ralutin kopt de bal weg. Caganap bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimatulac. Dimatulac krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youst foot ball club 53%, RaizenIsBack 47%.
Youst foot ball club - RaizenIsBack 0:1

48e minuut.
Sumabat heeft problemen om de bal te vangen. Baniqued is nu in balbezit. Sumabat is nu in balbezit. Baniqued bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniqued schiet op doel. Macanas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Liclican bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabilog rent richting de bal. Mabilog probeert naar een medespeler te passen. Dimatulac is nu in balbezit. Dimatulac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Liclican onderschept slim de pass. Liclican speelt de bal door. Mabilog controleert de bal met de borst. Dimatulac rent richting de bal. Dimatulac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Liclican is nu in balbezit. Baniqued verovert de bal door een tackle van achteren. Baniqued met een sublieme pass. Sumabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumabat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Liclican rent richting de bal. Liclican geeft een hoge lob. Musni rent richting de bal. Dimatulac verovert de bal door een tackle van achteren. Dimatulac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mabilog bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabilog haalt uit met een fantastische trap. Sampang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Madwen probeert de bal aan de voet te houden. Dimatulac rent richting de bal. Madwen rent richting de bal. Dimatulac verovert de bal door een tackle van achteren. Dimatulac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sampang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Musni met een harde bal richting middenveld. Liclican kopt de bal weg. Tumaneng heeft problemen om de bal te vangen. Mabilog is nu in balbezit. Mabilog haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Youst foot ball club 54%, RaizenIsBack 46%.
Youst foot ball club - RaizenIsBack 0:1