Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RaizenIsBack Youst foot ball club
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Alcante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimatulac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimatulac passt de bal met de wreef. Bono rent richting de bal. Bono geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Caganap speelt de bal door. Cabasagan rent richting de bal. Cabasagan geeft de bal voor. Dayanan speelt de bal door. Orongan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mabilog geeft een hoge lob. Daar is Bono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimatulac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimatulac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RaizenIsBack - Youst foot ball club 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaizenIsBack 61%, Youst foot ball club 39%.
RaizenIsBack - Youst foot ball club 0:1

54e minuut.
Dagsaan kopt de bal weg. Dimatulac rent richting de bal. Caganap begaat een overtreding. Caganap krijgt een gele kaart. Dimatulac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ralutin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sucaldito geeft een lange en hoge pass. Daar is Dimatulac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimatulac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Tumaneng onderschept slim de pass. Tumaneng probeert naar een medespeler te passen. Ralutin geeft een hoge lob. Dimatulac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimatulac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dayanan met een snelle inworp. Liclican is nu in balbezit. Liclican passt de bal in één keer door. Mabilog is nu in balbezit. Mabilog draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ralutin is nu in balbezit. Ralutin geeft een hoge lob. Madwen rent richting de bal. Dimatulac rent richting de bal. Dimatulac schiet op doel. Sampang bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RaizenIsBack 68%, Youst foot ball club 32%.
RaizenIsBack - Youst foot ball club 0:1