Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ala loca walid fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Bagain is nu in balbezit. Jamo is nu in balbezit. Bagain onderschept slim de pass. Tupas rent richting de bal. Tupas schiet op doel. Manalansan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Saguin rent richting de bal. Saguin geeft de bal voor. Klungelig pakt Jamo de bal. Tupas is nu in balbezit. Tupas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Itchon verovert de bal door een tackle van achteren. Itchon passt de bal in één keer door. Dalogdog bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangoy onderschept slim de pass. Dangoy haalt uit met een fantastische trap. Bayquen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Nacapuy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Itchon geeft de bal voor. Daar is Marucut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dangoy is nu in balbezit. Dangoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dalogdog passt de bal in één keer door. Maliwat is nu in balbezit. Magkawas verovert de bal door een tackle van achteren. Nacapuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacapuy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bagain bereikt de bal nog maar net als eerste. Magkawas verovert de bal door een tackle van achteren. Magkawas met een sublieme pass. Dangoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Calinao verovert de bal door een tackle van achteren. Calinao probeert naar een medespeler te passen. Hinayon rent richting de bal. Tupas verovert de bal door een tackle van achteren. Tupas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala loca 46%, walid fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ala loca - walid fc 0:0

53e minuut.
Dalogdog geeft een hoge lob. Ahkiong is nu in balbezit. Ahkiong geeft een lange en hoge pass. Dangoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangoy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Daar is Magkawas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magkawas geeft een lange en hoge pass. Dangoy rent richting de bal. Dangoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ala loca - walid fc 1:0

63e minuut.
Klungelig pakt Nacapuy de bal. Nacapuy geeft een lange en hoge pass. Pamandanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamandanan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ala loca - walid fc 2:0

69e minuut.
Calinao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Delasin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delasin speelt de bal door. Bagain speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Marucut geeft een hoge lob. Magkawas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magkawas passt de bal zonder na te denken. Dangoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ala loca 36%, walid fc 64%.
ala loca - walid fc 2:0