Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yhazen Batang Gentri
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 12.7
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Alitagtag geeft een lange en hoge pass. Maliwanag bereikt de bal nog maar net als eerste. Binotapa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Binotapa krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Mangaoang rent richting de bal. Mangaoang passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dumalot de bal. Balangatan rent richting de bal. Balangatan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Tabalbag met een sublieme pass. Dumalot is nu in balbezit. Bague is nu in balbezit. Dumalot is nu in balbezit. Dumalot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendiola geeft een hoge lob. Maliwanag probeert naar een medespeler te passen. Alday is nu in balbezit. Alday draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gumila passt de bal zonder na te denken. Alday is nu in balbezit. Alday passt de bal zonder na te denken. Balangatan is nu in balbezit. Balangatan schiet op doel. Balubal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Mendiola geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mangaoang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balangatan rent richting de bal. Balangatan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
yhazen - Batang Gentri 0:1

15e minuut.
Balangatan met een sublieme pass. Dumalot is nu in balbezit. Dumalot passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bague de bal. Bague draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cabatuando speelt de bal door. Dumalot probeert de bal met de borst te controleren. Bague is nu in balbezit. Bague haalt uit met een fantastische trap. Daos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Balangatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabalbag verovert de bal door een tackle van achteren. Tabalbag probeert naar een medespeler te passen. Bague rent richting de bal. Bague schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
yhazen - Batang Gentri 1:1

35e minuut.
Tabalbag is nu in balbezit. Tabalbag speelt de bal door. Bague rent richting de bal. Dumalot rent richting de bal. Dumalot haalt uit met een fantastische trap. Datuin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Dacanay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dumalot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidarte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vidarte krijgt een gele kaart. Dumalot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dumalot neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
yhazen - Batang Gentri 2:1

38e minuut.
Alday verovert de bal door een tackle van achteren. Alday probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mago de bal. Bague verovert de bal door een tackle van achteren. Bague schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yhazen 40%, Batang Gentri 60%.
yhazen - Batang Gentri 2:1

46e minuut.
Daos bereikt de bal nog maar net als eerste. Daos geeft een hoge lob. Bague kopt de bal weg. Dumalot is nu in balbezit. Dumalot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Datuin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yhazen - Batang Gentri 3:1

58e minuut.
Inworp. Dalupan met de inworp. Maliwanag speelt de bal door. Balangatan rent richting de bal. Balangatan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Tabalbag verovert de bal door een tackle van achteren. Tabalbag speelt de bal door. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Bague bereikt de bal nog maar net als eerste. Bague draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dumalot speelt de bal door. Binotapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bague bereikt de bal nog maar net als eerste. Bague haalt uit met een fantastische trap. Mago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yhazen - Batang Gentri 4:1

80e minuut.
Dumalot passt de bal zonder na te denken. Bague is nu in balbezit. Daos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bague verovert de bal door een tackle van achteren. Bague haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yhazen 29%, Batang Gentri 71%.
yhazen - Batang Gentri 4:1