Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Long Rangers Rabbits anis
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Paling bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalupan verovert de bal door een tackle van achteren. Dalupan geeft de bal voor. Dapat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Rangers Rabbits - anis 1:0

9e minuut.
Paling raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bangachon komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Bangachon rent richting de bal. Dalupan verovert de bal door een tackle van achteren. Dalupan passt de bal zonder na te denken. Marlow rent richting de bal. Marlow draait met de bal, schiet en ... Manrobang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dapat rent richting de bal. Dapat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Gubatan met een sublieme pass. Ribucan rent richting de bal. Banaria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ribucan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ribucan kan niet meer verder spelen. Labindalawa komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Gubatan speelt de bal door. Labindalawa rent richting de bal. Yagyagan maakt een afschuwelijke overtreding. Yagyagan krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Labindalawa probeert naar een medespeler te passen. Turinia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagmit begaat een overtreding. Sagmit krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Labindalawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Labindalawa speelt de bal door. Dapat speelt de bal door. Bagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Long Rangers Rabbits - anis 2:0

45e minuut.
Bagala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yagyagan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dapat rent richting de bal. Dapat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Rangers Rabbits 42%, anis 58%.
Long Rangers Rabbits - anis 2:0

61e minuut.
Salop speelt de bal door. Duremdes speelt de bal door. Banaria is nu in balbezit. Banaria haalt uit met een fantastische trap. Ilacad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Rangers Rabbits - anis 2:1

72e minuut.
Gubatan verovert de bal door een tackle van achteren. Gubatan geeft een lange en hoge pass. Ilumin is nu in balbezit. Duremdes onderschept slim de pass. Duremdes draait met de bal, schiet en ... Ilacad bokst de bal weg.

75e minuut.
Bagala speelt de bal door. Salop met een sublieme pass. Dinguinbayan is nu in balbezit. Dapat verovert de bal door een tackle van achteren. Dapat draait met de bal, schiet en ... Manrobang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Yagyagan is nu in balbezit. Salop bereikt de bal nog maar net als eerste. Salop passt de bal in één keer door. Dapat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Rangers Rabbits - anis 3:1

87e minuut.
Banaria verovert de bal door een tackle van achteren. Banaria passt de bal in één keer door. Duremdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Duremdes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Calupig de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Rangers Rabbits 49%, anis 51%.
Long Rangers Rabbits - anis 3:1