Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GANSANITY jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
de la Cerna rent richting de bal. de la Cerna geeft een lange en hoge pass. Domingo is nu in balbezit. Kalingasan onderschept slim de pass. Kalingasan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Anyog probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Tacud bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo rent richting de bal. Tacud verovert de bal door een tackle van achteren. Tacud passt de bal in één keer door. Batas onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kalingasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalingasan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GANSANITY - jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 1:0

14e minuut.
Catbagan kopt de bal weg. Batas rent richting de bal. Kalingasan onderschept slim de pass. Tacud rent richting de bal. Tacud draait met de bal, schiet en ... Anyog verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Basi passt de bal in één keer door. de la Cerna is nu in balbezit. Burton verovert de bal door een tackle van achteren. Burton schiet op doel. Kalawakan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Klungelig pakt Alejandro de bal. Alejandro passt de bal zonder na te denken. Basi bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Batas kopt de bal weg. Klungelig pakt Guani de bal. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton draait met de bal, schiet en ... Kalawakan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GANSANITY - jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 1:1

25e minuut.
Talusan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Batas de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turinia. Turinia krijgt een gele kaart.

36e minuut.
de la Cerna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagalilauan met de inworp. Basi rent richting de bal. Basi schiet op doel. Kalawakan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Tacud bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalingasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacud rent richting de bal. Kalingasan rent richting de bal. Kalingasan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GANSANITY 63%, jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GANSANITY - jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 1:1

46e minuut.
Burton met een sublieme pass. Daar is Pagalilauan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagalilauan geeft een hoge lob. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Talisayon bereikt de bal nog maar net als eerste. Talusan verovert de bal door een tackle van achteren. Talusan probeert naar een medespeler te passen. Burton rent richting de bal. Burton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Batas passt de bal zonder na te denken. Basi bereikt de bal nog maar net als eerste. Basi passt de bal met de wreef. Burton is nu in balbezit. Burton schiet op doel. Kalawakan bokst de bal weg.

69e minuut.
Guani geeft een hoge lob. Alejandro kopt de bal weg. Panoringan probeert de bal aan de voet te houden. Burton rent richting de bal. Burton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GANSANITY 68%, jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GANSANITY - jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 1:1