Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
philipines bross uriel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


9e minuut.
Babasa passt de bal zonder na te denken. Calimlim is nu in balbezit. Calimlim passt de bal met de wreef. Magtanong rent richting de bal. Magtanong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Catanyag rent richting de bal. Bayog bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayog met een sublieme pass. Calica bereikt de bal nog maar net als eerste. Calica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Calimlim passt de bal met de wreef. Pamuspusan rent richting de bal. Magtanong onderschept slim de pass. Magtanong haalt uit met een fantastische trap. Bernal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Balaoing kopt de bal weg. Bayog is nu in balbezit. Babasa rent richting de bal. Bayog verovert de bal door een tackle van achteren. Bayog haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Babasa onderschept slim de pass. Babasa probeert naar een medespeler te passen. Magtanong rent richting de bal. Calimlim rent richting de bal. Calimlim draait met de bal, schiet en ... Katindig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
philipines bross - uriel 1:0

43e minuut.
Daar is Tabil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabil geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ugario de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tabil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Katindig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: philipines bross 41%, uriel 59%.
philipines bross - uriel 1:0

46e minuut.
Bayog met een sublieme pass. Klungelig pakt Calica de bal. Calimlim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calimlim krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Bayog rent richting de bal. Lamanilao rent richting de bal. Bayog onderschept slim de pass. Calica bereikt de bal nog maar net als eerste. Calica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Calica probeert naar een medespeler te passen. Catanyag bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanyag met een sublieme pass. Calica bereikt de bal nog maar net als eerste. Calica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bayog geeft een hoge lob. Carag bereikt de bal nog maar net als eerste. Carag passt de bal in één keer door. Calica bereikt de bal nog maar net als eerste. Calica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: philipines bross 55%, uriel 45%.
philipines bross - uriel 1:0