Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
uriel philipines bross
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Catanyag is nu in balbezit. Catanyag speelt de bal door. Tabamo met een sublieme pass. Magtanong is nu in balbezit. Magtanong draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lamanilao verovert de bal door een tackle van achteren. Catanyag is nu in balbezit. Catanyag passt de bal in één keer door. Calica is nu in balbezit. Calica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
uriel - philipines bross 1:0

31e minuut.
Calimlim passt de bal met de wreef. Magtanong is nu in balbezit. Catanyag probeert naar een medespeler te passen. Calica bereikt de bal nog maar net als eerste. Calica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Catanyag met een sublieme pass. Carag bereikt de bal nog maar net als eerste. Carag geeft een lange en hoge pass. Calica bereikt de bal nog maar net als eerste. Calica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ramirez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bayog de bal. Calica bereikt de bal nog maar net als eerste. Calica schiet op doel. Lamug probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

43e minuut.
Calimlim is nu in balbezit. Catanyag is nu in balbezit. Catanyag passt de bal in één keer door. Calica bereikt de bal nog maar net als eerste. Calica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uriel 28%, philipines bross 72%.
uriel - philipines bross 1:0

46e minuut.
Carag raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Binotapa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Binotapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Binotapa passt de bal zonder na te denken. Calica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayog is nu in balbezit. Bayog draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Magtanong geeft een lange en hoge pass. Binotapa rent richting de bal. Cacalda maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cacalda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

56e minuut.
Calimlim met een sublieme pass. Pamuspusan is nu in balbezit. Met opzet legt Magtanong zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Magtanong naar de kleedkamers voor een vroege douche.

65e minuut.
Tabil is nu in balbezit. Tabil probeert naar een medespeler te passen. Bernal met een sublieme pass. Tabamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabamo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
uriel - philipines bross 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uriel 41%, philipines bross 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
uriel - philipines bross 1:1