Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jenmar Phénix des Rivières U13 CM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cabasagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Magan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabasagan maakt een afschuwelijke overtreding. Cabasagan krijgt een gele kaart. Magan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sumaoang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Deen heeft problemen om de bal te vangen. Moguet is nu in balbezit. Moguet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
jenmar - Phénix des Rivières U13 CM 0:1

12e minuut.
Panay kopt de bal weg. Sumaoang is nu in balbezit. Cabasagan begaat een overtreding. Sumaoang moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sumaoang kan niet meer verder spelen. Jungao komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Jungao onderschept slim de pass. Jungao geeft een hoge lob. Daar is Deen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magan rent richting de bal. Magan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jenmar 67%, Phénix des Rivières U13 CM 33%.
jenmar - Phénix des Rivières U13 CM 0:1

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Abayari niet meer kan verder spelen. Inabayan komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Baon bereikt de bal nog maar net als eerste. Baon speelt de bal door. Klungelig pakt Ramirez de bal. Ngujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngujo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Moguet verovert de bal door een tackle van achteren. Moguet passt de bal in één keer door. Gozón bereikt de bal nog maar net als eerste. Magan rent richting de bal. Magan draait met de bal, schiet en ... del Rosario probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Tira-tira kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ngujo de bal onder controle te krijgen. Dimarumba rent richting de bal. Ngujo rent richting de bal. Ngujo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jenmar 48%, Phénix des Rivières U13 CM 52%.
jenmar - Phénix des Rivières U13 CM 0:1