Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gsw FC GANSANITY
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Matubis bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matubis begaat een overtreding. Malicsi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Malicsi met een snel genomen vrije trap. Daar is Palongpalong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalingasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalingasan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gsw - FC GANSANITY 0:1

24e minuut.
Malicsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagdilao verovert de bal door een tackle van achteren. Pagdilao geeft een hoge lob. Taal rent richting de bal. Taal passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalawakan met een sublieme pass. Longid kopt de bal weg. Klungelig pakt Panoringan de bal. Dagdagan verovert de bal door een tackle van achteren. Dagdagan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Talisayon kopt de bal weg. Dagdagan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pagdilao is nu in balbezit. Pagdilao haalt uit met een fantastische trap. Panoringan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalawakan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pagdilao bereikt de bal nog maar net als eerste. Guani met een sublieme pass. de la Cerna speelt de bal door. Kalingasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalingasan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tacud rent richting de bal. Palongpalong verovert de bal door een tackle van achteren. Palongpalong speelt de bal door. Longid rent richting de bal. Longid geeft een hoge lob. Kalawakan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Lampitoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampitoc passt de bal in één keer door. Bulalayao rent richting de bal. Kalingasan onderschept slim de pass. Kalingasan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gsw 55%, FC GANSANITY 45%.
gsw - FC GANSANITY 0:1

53e minuut.
Doeltrap. Bulalayao trapt de bal weg van het doel. Palongpalong kopt de bal weg. Pagdilao bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagdilao draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Paca bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicsi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Longid. Malicsi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Malicsi kan niet meer verder spelen. Tawatao komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Talisayon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turinia geeft een lange en hoge pass. Daar is Kalingasan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalingasan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Masakayan passt de bal in één keer door. Pagdilao bereikt de bal nog maar net als eerste. Guani rent richting de bal. Pagdilao onderschept slim de pass. Pagdilao draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gsw 52%, FC GANSANITY 48%.
gsw - FC GANSANITY 0:1