Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phénix des Rivières U13 CM philipines bross
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Sumaoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Calimlim verovert de bal door een tackle van achteren. Calimlim speelt de bal door. Magtanong bereikt de bal nog maar net als eerste. Magtanong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Maliwat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabamo met een snelle inworp. Calimlim rent richting de bal. Calimlim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Moguet passt de bal in één keer door. Magan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamug rent richting de bal. Magan verovert de bal door een tackle van achteren. Magan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phénix des Rivières U13 CM - philipines bross 1:0

22e minuut.
Lamug bereikt de bal nog maar net als eerste. Palag onderschept slim de pass. Palag passt de bal met de wreef. Moguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Moguet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Sumaoang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calimlim bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumaoang rent richting de bal. Calimlim onderschept slim de pass. Calimlim geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Maliwat probeert de bal aan de voet te houden. Babasa rent richting de bal. Moguet speelt de bal door. Babasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Babasa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dumondon verovert de bal door een tackle van achteren. Sumaoang rent richting de bal. Sumaoang geeft een lange en hoge pass. Magan is nu in balbezit. Magan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phénix des Rivières U13 CM 64%, philipines bross 36%.
Phénix des Rivières U13 CM - philipines bross 1:0

46e minuut.
Tabil passt de bal in één keer door. Magtanong rent richting de bal. Agsalud is nu in balbezit. Magtanong verovert de bal door een tackle van achteren. Magtanong schiet op doel. Abayari bokst de bal weg.

55e minuut.
Magan is nu in balbezit. Magan draait met de bal, schiet en ... Daar is Bara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moguet rent richting de bal. Moguet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phénix des Rivières U13 CM 40%, philipines bross 60%.
Phénix des Rivières U13 CM - philipines bross 1:0