Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAGULA warriors uriel
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Catubay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baya rent richting de bal. Binotapa speelt de bal door. Dangtayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangtayan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAGULA warriors - uriel 1:0

20e minuut.
Pamuspusan rent richting de bal. Binotapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambile onderschept slim de pass. Sambile schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tamondong met een harde bal richting middenveld. Sambile kopt de bal weg. dela Cruz controleert de bal met de borst. Dangtayan onderschept slim de pass. Dangtayan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Carag bereikt de bal nog maar net als eerste. Carag passt de bal zonder na te denken. Calica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayog is nu in balbezit. Bayog schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Balaoing rent richting de bal. Balaoing passt de bal zonder na te denken. Ugario probeert naar een medespeler te passen. Calica is nu in balbezit. Calica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Oasay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayog. Oasay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domantay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pamuspusan kopt de bal weg. Sambile kan de bal niet met de borst controleren. Dangtayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangtayan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PAGULA warriors - uriel 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAGULA warriors 60%, uriel 40%.
PAGULA warriors - uriel 2:0

48e minuut.
Domantay heeft problemen om de bal te vangen. Domantay geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pamuspusan de bal onder controle te krijgen. Sambile is nu in balbezit. Sambile schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Carag speelt de bal door. Oasay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calica. Calica krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Oasay probeert naar een medespeler te passen. Dangtayan is nu in balbezit. Binotapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangtayan verovert de bal door een tackle van achteren. Dangtayan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAGULA warriors - uriel 3:0

79e minuut.
Domantay is nu in balbezit. Binotapa onderschept slim de pass. Sambile begaat een overtreding. Sambile krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Katindig trapt de bal weg. Ramirez kopt de bal weg. Bayog bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayog haalt uit met een fantastische trap. Calica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baidingo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAGULA warriors 33%, uriel 67%.
PAGULA warriors - uriel 3:0