Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GANSANITY Phénix des Rivières U13 CM
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Malicsi geeft een hoge lob. Inworp. Musni met de inworp. Moguet is nu in balbezit. Moguet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sumaoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Guani verovert de bal door een tackle van achteren. Guani met een sublieme pass. Kalingasan rent richting de bal. Kalingasan draait met de bal, schiet en ... Abayari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Malicsi met een sublieme pass. Sinagtala is nu in balbezit. Sinagtala met een sublieme pass. Moguet rent richting de bal. Moguet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
de la Cerna bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cerna geeft een lange en hoge pass. Maliwat is nu in balbezit. Kalingasan onderschept slim de pass. Kalingasan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Malicsi speelt de bal door. Tawatao bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawatao passt de bal zonder na te denken. Kalingasan rent richting de bal. Kalingasan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Panoringan geeft een hoge lob. Inworp. Musni met een snelle inworp. Moguet is nu in balbezit. Moguet geeft een lange en hoge pass. Kalawakan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Moguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicsi verovert de bal door een tackle van achteren. Agsalud is nu in balbezit. Moguet rent richting de bal. Moguet geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GANSANITY 57%, Phénix des Rivières U13 CM 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GANSANITY - Phénix des Rivières U13 CM 0:0

48e minuut.
Palag is nu in balbezit. Palag geeft een hoge lob. Tawatao bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalosjos bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalosjos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kalingasan onderschept slim de pass. Agsalud bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalingasan onderschept slim de pass. Kalingasan schiet op doel. Abayari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GANSANITY - Phénix des Rivières U13 CM 1:0

75e minuut.
Talisayon onderschept slim de pass. Agsalud speelt de bal door. Jalosjos bereikt de bal nog maar net als eerste. Moguet rent richting de bal. Moguet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GANSANITY - Phénix des Rivières U13 CM 1:1

89e minuut.
Baon kopt de bal weg. Sinagtala kan de bal niet met de borst controleren. Turinia geeft de bal voor. Daar is Kalingasan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalingasan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dumondon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palag rent richting de bal. Palag geeft een hoge lob. de la Cerna probeert de bal aan de voet te houden. Siapuatco onderschept slim de pass. Kalawakan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jalosjos is nu in balbezit. Jalosjos haalt uit met een fantastische trap. Kalawakan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GANSANITY 60%, Phénix des Rivières U13 CM 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GANSANITY - Phénix des Rivières U13 CM 1:1