Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jenmar jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Tira-tira onderschept slim de pass. Tira-tira geeft de bal voor. Domingo rent richting de bal. Ngujo verovert de bal door een tackle van achteren. Ngujo schiet op doel. Anyog probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Batas is nu in balbezit. Tira-tira rent richting de bal. Batas met een sublieme pass. Guingcangco rent richting de bal. Guingcangco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ulat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimarumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimarumba rent richting de bal. Dimarumba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jenmar - jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 1:0

21e minuut.
Burton raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Basi komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Guingcangco passt de bal zonder na te denken. Basi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gozón krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pagalilauan met een snelle inworp. Guingcangco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabasagan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guingcangco raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jenmar 59%, jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 41%.
jenmar - jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 1:0

70e minuut.
Pagalilauan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulat is nu in balbezit. Dimarumba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulat raakt geblesseerd tijdens het duel. Ulat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Panay rent richting de bal. Ulit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulit geeft de bal voor. Basi rent richting de bal. Basi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
del Rosario met een harde bal richting middenveld. Deen kopt de bal weg. Tira-tira heeft problemen om de bal te vangen. Guingcangco is nu in balbezit. Guingcangco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jenmar 43%, jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 57%.
jenmar - jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 1:0