Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phénix des Rivières U13 CM jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.2 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Sumaoang rent richting de bal. Sumaoang geeft de bal voor. Inworp. Talusan met een snelle inworp. Guingcangco geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Abayari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Baon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talusan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guingcangco rent richting de bal. Guingcangco geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Batas onderschept slim de pass. Batas geeft de bal voor. Baon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burton is nu in balbezit. Burton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Catbagan speelt de bal door. Pagalilauan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagalilauan geeft de bal voor. Burton rent richting de bal. Burton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dumondon is nu in balbezit. Guingcangco rent richting de bal. Dumondon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guingcangco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Batas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Maliwat de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Batas rent richting de bal. Jungao verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batas. Batas krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Talusan de bal onder controle te krijgen. Guingcangco is nu in balbezit. Guingcangco probeert naar een medespeler te passen. Burton rent richting de bal. Burton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phénix des Rivières U13 CM - jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 0:1

43e minuut.
Ulat passt de bal in één keer door. Pagalilauan bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutin maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Abutin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Burton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agsalud is nu in balbezit. Agsalud geeft de bal voor. Jalosjos rent richting de bal. Jalosjos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phénix des Rivières U13 CM 57%, jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 43%.
Phénix des Rivières U13 CM - jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 0:1

81e minuut.
Ulat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Alejandro komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Alejandro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agsalud met de inworp. Musni rent richting de bal. Musni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Agsalud rent richting de bal. Agsalud geeft een lange en hoge pass. Alejandro probeert de bal aan de voet te houden. Jalosjos is nu in balbezit. Jalosjos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phénix des Rivières U13 CM 72%, jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 28%.
Phénix des Rivières U13 CM - jiu6yu7yi5oio6iuoiuo6iuo 0:1