Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GANSANITY uriel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Balaoing rent richting de bal. Sicam verovert de bal door een tackle van achteren. Sicam probeert naar een medespeler te passen. Calica rent richting de bal. Calica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Malicsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malicsi probeert naar een medespeler te passen. Sicam speelt de bal door. Kalingasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalingasan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Carag geeft de bal voor. Ramirez kopt de bal weg. Bayog bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayog haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Panoringan de bal onder controle te krijgen. Kalawakan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ugario bereikt de bal nog maar net als eerste. Sicam bereikt de bal nog maar net als eerste. Sicam geeft de bal voor. Kalingasan is nu in balbezit. Kalingasan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Panoringan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carag met een snelle inworp. Bayog bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayog haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Balaoing onderschept slim de pass. Balaoing speelt de bal door. Ramirez rent richting de bal. Ramirez geeft een lange en hoge pass. Siapuatco is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GANSANITY 61%, uriel 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GANSANITY - uriel 0:0

51e minuut.
Carag is nu in balbezit. Carag passt de bal met de wreef. Bayog rent richting de bal. Bayog schiet op doel. Kalawakan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GANSANITY - uriel 0:1

56e minuut.
Panoringan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carag met de inworp. Bayog is nu in balbezit. Bayog draait met de bal, schiet en ... Paal! Kalawakan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Balaoing controleert de bal met de borst. Guani is nu in balbezit. Balaoing tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balaoing krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Balaoing bereikt de bal nog maar net als eerste. Guani onderschept slim de pass. Guani probeert naar een medespeler te passen. Kalingasan is nu in balbezit. Kalingasan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Balaoing rent richting de bal. Tacud onderschept slim de pass. Balaoing schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balaoing krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Tacud roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tacud kan niet meer verder spelen. Tawatao komt het veld opgelopen.

74e minuut.
dela Cruz geeft een lange en hoge pass. Ramirez is nu in balbezit. Met opzet legt de la Cerna zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag de la Cerna naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Turinia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talisayon bereikt de bal nog maar net als eerste. Carag tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carag krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GANSANITY 44%, uriel 56%.
FC GANSANITY - uriel 0:1