Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phénix des Rivières U13 CM PAGULA warriors
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Banasihan rent richting de bal. Banasihan passt de bal met de wreef. Domantay is nu in balbezit. Moguet verovert de bal door een tackle van achteren. Moguet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Domantay rent richting de bal. Agsalud rent richting de bal. Agsalud met een sublieme pass. Magan is nu in balbezit. Magan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Oasay rent richting de bal. Oasay passt de bal in één keer door. Sumaoang kan de bal niet met de borst controleren. Banasihan rent richting de bal. Banasihan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Magan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamondong begaat een overtreding. Magan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tamondong geeft een hoge lob. Agsalud zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Magan is nu in balbezit. Magan schiet op doel. Baidingo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Daya passt de bal met de wreef. Catubay bereikt de bal nog maar net als eerste. Catubay probeert naar een medespeler te passen. Dangtayan rent richting de bal. Dangtayan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phénix des Rivières U13 CM 57%, PAGULA warriors 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phénix des Rivières U13 CM - PAGULA warriors 0:0

49e minuut.
Abutin speelt de bal door. Oasay probeert naar een medespeler te passen. Dangtayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangtayan haalt uit met een fantastische trap. Abayari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phénix des Rivières U13 CM - PAGULA warriors 0:1

50e minuut.
Daar is Moguet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dangtayan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agsalud. Dangtayan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dangtayan kan niet meer verder spelen. Taupo komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Domantay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumaoang onderschept slim de pass. Sumaoang geeft de bal voor. Palag bereikt de bal nog maar net als eerste. Palag geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Dumondon geeft een lange en hoge pass. Moguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamondong tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moguet wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Moguet kan niet meer verder spelen. Jalosjos komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Baon is nu in balbezit. Baon passt de bal met de wreef. Dumondon geeft een hoge lob. Jalosjos kan de bal niet met de borst controleren. Jalosjos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Taupo is nu in balbezit. Maliwat is nu in balbezit. Taupo onderschept slim de pass. Taupo schiet op doel. Abayari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phénix des Rivières U13 CM - PAGULA warriors 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phénix des Rivières U13 CM 65%, PAGULA warriors 35%.
Phénix des Rivières U13 CM - PAGULA warriors 0:2