Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAGULA warriors Phénix des Rivières U13 CM
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Sambile is nu in balbezit. Sumaoang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambile onderschept slim de pass. Sambile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PAGULA warriors - Phénix des Rivières U13 CM 1:0

3e minuut.
Moguet speelt de bal door. Magan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasay maakt een afschuwelijke overtreding. Magan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Magan kan niet meer verder spelen. Jalosjos komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Catubay bereikt de bal nog maar net als eerste. Moguet is nu in balbezit. Moguet passt de bal in één keer door. Jalosjos bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalosjos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAGULA warriors - Phénix des Rivières U13 CM 1:1

26e minuut.
Oasay geeft een hoge lob. Baon rent richting de bal. Met opzet legt Dangtayan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dangtayan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Daya bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasay rent richting de bal. Oasay geeft de bal voor. Sambile rent richting de bal. Sambile haalt uit met een fantastische trap. Abayari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Klungelig pakt Sambile de bal. Agsalud bereikt de bal nog maar net als eerste. Agsalud passt de bal met de wreef. Daar is Jalosjos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jalosjos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAGULA warriors - Phénix des Rivières U13 CM 1:2

33e minuut.
Palag probeert naar een medespeler te passen. Jalosjos rent richting de bal. Tamondong geeft de bal voor. Jalosjos rent richting de bal. Jalosjos draait met de bal, schiet en ... Baidingo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Inworp. Abutin met de inworp. Agsalud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambile onderschept slim de pass. Sambile haalt uit met een fantastische trap. Abayari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Moguet bereikt de bal nog maar net als eerste. Oasay is nu in balbezit. Moguet schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Moguet naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAGULA warriors 54%, Phénix des Rivières U13 CM 46%.
PAGULA warriors - Phénix des Rivières U13 CM 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAGULA warriors 44%, Phénix des Rivières U13 CM 56%.
PAGULA warriors - Phénix des Rivières U13 CM 1:2