Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GANSANITY philipines bross
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Panoringan rent richting de bal. Panoringan geeft een hoge lob. Babasa kopt de bal weg. Magtanong rent richting de bal. Magtanong schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GANSANITY - philipines bross 0:1

13e minuut.
Kalingasan is nu in balbezit. Bara is nu in balbezit. Kalingasan onderschept slim de pass. Kalingasan schiet op doel. Lingao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GANSANITY - philipines bross 1:1

17e minuut.
Tacud geeft de bal voor. Cacalda rent richting de bal. Cacalda passt de bal met de wreef. Sicam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lamanilao met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Karunungan verovert de bal door een tackle van achteren. Lamanilao is nu in balbezit. Met opzet legt Tacud zijn tegenspeler op de grond. Tacud is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GANSANITY 68%, philipines bross 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC GANSANITY - philipines bross 1:1

48e minuut.
Guani rent richting de bal. Guani geeft een hoge lob. Kalingasan rent richting de bal. Kalingasan draait met de bal, schiet en ... Lingao werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC GANSANITY - philipines bross 2:1

53e minuut.
de la Cerna verovert de bal door een tackle van achteren. Babasa begaat een overtreding. de la Cerna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guani met een snel genomen vrije trap. Kalingasan rent richting de bal. Kalingasan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GANSANITY - philipines bross 3:1

55e minuut.
Babasa passt de bal zonder na te denken. Calimlim is nu in balbezit. Calimlim passt de bal zonder na te denken. Magtanong rent richting de bal. Magtanong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Guani met een sublieme pass. Karunungan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalingasan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalingasan krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Malicsi is nu in balbezit. Lamanilao rent richting de bal. Malicsi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malicsi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GANSANITY 63%, philipines bross 37%.
FC GANSANITY - philipines bross 3:1