Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
philipines bross FC GANSANITY
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Lamanilao passt de bal zonder na te denken. Tabil is nu in balbezit. Tabil met een sublieme pass. Magtanong is nu in balbezit. Magtanong draait met de bal, schiet en ... Kalawakan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Babasa passt de bal zonder na te denken. Sicam is nu in balbezit. Cacalda is nu in balbezit. Sicam verovert de bal door een tackle van achteren. Sicam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kalingasan rent richting de bal. Tawatao rent richting de bal. Babasa verovert de bal door een tackle van achteren. Kalingasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalingasan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Babasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawatao rent richting de bal. Babasa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babasa krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kalawakan trapt de bal weg. Klungelig pakt Lamanilao de bal. Tawatao bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalingasan rent richting de bal. Kalingasan draait met de bal, schiet en ... Lingao bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
philipines bross - FC GANSANITY 0:1

26e minuut.
Lamanilao verovert de bal door een tackle van achteren. Lamanilao probeert naar een medespeler te passen. Talisayon is nu in balbezit. Tabil onderschept slim de pass. Tabil geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Kalingasan rent richting de bal. Tawatao bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalingasan rent richting de bal. Kalingasan draait met de bal, schiet en ... Lingao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
philipines bross - FC GANSANITY 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: philipines bross 49%, FC GANSANITY 51%.
philipines bross - FC GANSANITY 0:2

60e minuut.
Babasa bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cerna verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cerna speelt de bal door. Kalingasan is nu in balbezit. Kalingasan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Tabamo speelt de bal door. Malicsi rent richting de bal. Malicsi probeert naar een medespeler te passen. Magtanong bereikt de bal nog maar net als eerste. Magtanong haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tabamo rent richting de bal. de la Cerna rent richting de bal. de la Cerna geeft een lange en hoge pass. Kalingasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalingasan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: philipines bross 35%, FC GANSANITY 65%.
philipines bross - FC GANSANITY 0:2