Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gsw Phénix des Rivières U13 CM
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Abayari trapt de bal weg van het doel. Jalosjos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Masakayan de bal onder controle te krijgen. Magan rent richting de bal. Magan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lapitan trapt de bal weg van het doel. Musni kopt de bal weg. Longid rent richting de bal. Longid geeft een lange en hoge pass. Baon verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Gusilatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusilatar draait met de bal, schiet en ... Maliwat heeft problemen om de bal te vangen. Dagdagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagdagan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Maliwat trapt de bal weg van het doel. Palongpalong kopt de bal weg. Agsalud kan de bal niet met de borst controleren. Dagdagan onderschept slim de pass. Dagdagan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Palag onderschept slim de pass. Palag met een sublieme pass. Magan rent richting de bal. Bulalayao verovert de bal door een tackle van achteren. Bulalayao passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gusilatar met een sublieme pass. Godoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy speelt de bal door. Gusilatar rent richting de bal. Gusilatar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gsw - Phénix des Rivières U13 CM 1:0

29e minuut.
Sumaoang is nu in balbezit. Gusilatar rent richting de bal. Sumaoang is nu in balbezit. Gusilatar onderschept slim de pass. Gusilatar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dumondon met een sublieme pass. Palag bereikt de bal nog maar net als eerste. Palag probeert naar een medespeler te passen. Magan is nu in balbezit. Magan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gsw 40%, Phénix des Rivières U13 CM 60%.
gsw - Phénix des Rivières U13 CM 1:0

58e minuut.
Gusilatar is nu in balbezit. Sumaoang onderschept slim de pass. Dagdagan verovert de bal door een tackle van achteren. Gusilatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gusilatar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Jalosjos is nu in balbezit. Longid verovert de bal door een tackle van achteren. Longid speelt de bal door. Gusilatar rent richting de bal. Gusilatar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Magan bereikt de bal nog maar net als eerste. Paca bereikt de bal nog maar net als eerste. Paca geeft de bal voor. Magan heeft problemen om de bal te vangen. Magan haalt uit met een fantastische trap. Lapitan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gsw 57%, Phénix des Rivières U13 CM 43%.
gsw - Phénix des Rivières U13 CM 1:0