Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jenmar PAGULA warriors
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Oasay passt de bal met de wreef. Domantay geeft de bal voor. Klungelig pakt Dangtayan de bal. Sambile is nu in balbezit. Sambile draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Domantay rent richting de bal. Dimarumba verovert de bal door een tackle van achteren. Oasay rent richting de bal. Dimarumba onderschept slim de pass. Dimarumba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Alcante is nu in balbezit. Sambile verovert de bal door een tackle van achteren. Sambile passt de bal in één keer door. Dangtayan is nu in balbezit. Dangtayan schiet op doel. Paal!

31e minuut.
Dimarumba probeert naar een medespeler te passen. Tira-tira met een sublieme pass. Ngujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngujo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jenmar - PAGULA warriors 1:0

33e minuut.
Oasay geeft een hoge lob. Daar is Sambile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dangtayan onderschept slim de pass. Dangtayan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jenmar 53%, PAGULA warriors 47%.
jenmar - PAGULA warriors 1:0

66e minuut.
Gozón geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baya met een snelle inworp. Sambile is nu in balbezit. Sambile geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tabalbag met de inworp. Alcante rent richting de bal. Alcante geeft de bal voor. Ngujo is nu in balbezit. Ngujo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jenmar 50%, PAGULA warriors 50%.
jenmar - PAGULA warriors 1:0