Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bogart Bangkicles-Urdaneta FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Ting probeert naar een medespeler te passen. Daos is nu in balbezit. Daos passt de bal in één keer door. Singian rent richting de bal. Singian schiet op doel. Paguyo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Magnaye geeft een hoge lob. Dimian probeert de bal aan de voet te houden. Singian rent richting de bal. Singian draait met de bal, schiet en ... Paguyo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Caligdong is nu in balbezit. Daos onderschept slim de pass. Daos speelt de bal door. Lumain heeft problemen om de bal te vangen. Lumain haalt uit met een fantastische trap. Madlangsakit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bogart 57%, Bangkicles-Urdaneta FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bogart - Bangkicles-Urdaneta FC 0:0

49e minuut.
Singian is nu in balbezit. Abacan onderschept slim de pass. Abacan geeft een hoge lob. Daos is nu in balbezit. Daos geeft de bal voor. Paal!

70e minuut.
Mabasa verovert de bal door een tackle van achteren. Mabasa geeft een lange en hoge pass. Caligdong is nu in balbezit. Lumain verovert de bal door een tackle van achteren. Lumain schiet op doel. Madlangsakit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Caligdong rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lumain. Caligdong raakt geblesseerd tijdens het duel. Caligdong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ting is nu in balbezit. Singian verovert de bal door een tackle van achteren. Singian schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bogart 55%, Bangkicles-Urdaneta FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bogart - Bangkicles-Urdaneta FC 0:0