Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mandadios KAPATAGAN F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Klungelig pakt Cheng de bal. Eblacas is nu in balbezit. Eblacas passt de bal zonder na te denken. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Miller schiet op doel. Wainwright probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Campos kopt de bal weg. Klungelig pakt Cheng de bal. Eblacas begaat een overtreding. Eblacas krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Atangan onderschept slim de pass. Atangan speelt de bal door. Miller is nu in balbezit. Miller haalt uit met een fantastische trap. Wainwright maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandadios - KAPATAGAN F.C 0:1

43e minuut.
Miller rent richting de bal. Bulanadi onderschept slim de pass. Atangan is nu in balbezit. Silvestre verovert de bal door een tackle van achteren. Silvestre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandadios 57%, KAPATAGAN F.C 43%.
Mandadios - KAPATAGAN F.C 0:1

47e minuut.
Bayna onderschept slim de pass. Bayna geeft een lange en hoge pass. Daar is Bantoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampaga is nu in balbezit. Sampaga speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Atangan onderschept slim de pass. Atangan speelt de bal door. Cheng rent richting de bal. Makalintal bereikt de bal nog maar net als eerste. Makalintal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mandadios - KAPATAGAN F.C 1:1

51e minuut.
Queppet bereikt de bal nog maar net als eerste. Queppet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bantoc met een snelle inworp. Bayquin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bayquin met de inworp. Silvestre geeft de bal voor. Klungelig pakt Díaz de bal. Ona rent richting de bal. Ona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandadios 51%, KAPATAGAN F.C 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mandadios - KAPATAGAN F.C 1:1