Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bogart Mandadios
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Magnaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuktukan bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnaye begaat een overtreding. Magnaye krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lisbon speelt de bal door. Singian is nu in balbezit. Singian passt de bal zonder na te denken. Dimian is nu in balbezit. Dimian draait met de bal, schiet en ... Paal!

18e minuut.
Caligdong probeert de bal met de borst te controleren. Lumantas onderschept slim de pass. Lumantas speelt de bal door. Makalintal is nu in balbezit. Makalintal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Singian bereikt de bal nog maar net als eerste. Queppet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Singian is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magnaye zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Magdamo geeft de bal voor. Wainwright bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bogart 40%, Mandadios 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bogart - Mandadios 0:0

48e minuut.
Kalawakan passt de bal zonder na te denken. Singian bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Queppet. Queppet krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Canencia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalawakan is nu in balbezit. Dimian verovert de bal door een tackle van achteren. Dimian geeft een hoge lob. Magdamo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Magnaye rent richting de bal. Magnaye geeft een lange en hoge pass. Singian rent richting de bal. Singian draait met de bal, schiet en ... Wainwright probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bogart - Mandadios 1:0

70e minuut.
Canencia rent richting de bal. Canencia geeft een hoge lob. Tinapay kopt de bal weg. Dimian bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bogart 45%, Mandadios 55%.
bogart - Mandadios 1:0