Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pigeons FC LINE PRINCES
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Pogoy geeft een hoge lob. Inworp. Ares met een snelle inworp. Daar is Domagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domagas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lacro speelt de bal door. Nilooban bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilooban passt de bal in één keer door. Daar is Diano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Loglog rent richting de bal. Domagas verovert de bal door een tackle van achteren. Domagas speelt de bal door. Songcuya bereikt de bal nog maar net als eerste. Songcuya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pigeons FC 55%, LINE PRINCES 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pigeons FC - LINE PRINCES 0:0

54e minuut.
Domagas is nu in balbezit. Domagas passt de bal in één keer door. Songcuya rent richting de bal. Songcuya schiet op doel. Cainglit probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Diano is nu in balbezit. Madijanon verovert de bal door een tackle van achteren. Madijanon passt de bal in één keer door. Songcuya bereikt de bal nog maar net als eerste. Songcuya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pogoy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cablay komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Domagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Domagas draait met de bal, schiet en ... Carungcong probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ares geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Songcuya speelt de bal door. Cablay probeert naar een medespeler te passen. Nilooban bereikt de bal nog maar net als eerste. Diano is nu in balbezit. Diano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Domagas rent richting de bal. Domagas geeft een lange en hoge pass. Songcuya rent richting de bal. Songcuya schiet op doel. Na een snelle pass probeert Quimot de bal onder controle te krijgen. Cainglit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pigeons FC 60%, LINE PRINCES 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pigeons FC - LINE PRINCES 0:0