Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alabang LINE PRINCES
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Manalang onderschept slim de pass. Daar is Manalang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manalang probeert naar een medespeler te passen. Bataclan rent richting de bal. Bataclan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Domagas is nu in balbezit. Butalid verovert de bal door een tackle van achteren. Madijanon verovert de bal door een tackle van achteren. Domagas rent richting de bal. Domagas geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tabalanza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
alabang - LINE PRINCES 0:1

11e minuut.
Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaguer met een sublieme pass. Bataclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manalang is nu in balbezit. Manalang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Tuparan de bal onder controle te krijgen. Balaguer is nu in balbezit. Manalang rent richting de bal. Manalang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alabang - LINE PRINCES 1:1

21e minuut.
Ilanan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balaguer met een snelle inworp. Manalang is nu in balbezit. Manalang schiet op doel. Salonga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Butalid met een sublieme pass. Tuparan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manalang. Manalang krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Bagang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabalanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Eman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabalanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabalanza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Eman probeert de bal met de borst te controleren. Tuparan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuparan passt de bal in één keer door. Tabalanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabalanza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alabang - LINE PRINCES 1:2

34e minuut.
Domagas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Taer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alabang 55%, LINE PRINCES 45%.
alabang - LINE PRINCES 1:2

52e minuut.
Obana is nu in balbezit. Taer onderschept slim de pass. Taer geeft een hoge lob. Ares bereikt de bal nog maar net als eerste. Ares draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Se probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Dimaampao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manalang rent richting de bal. Manalang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Butalid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabalanza is nu in balbezit. Butalid rent richting de bal. Taer verovert de bal door een tackle van achteren. Taer haalt uit met een fantastische trap. Lakan-Ilaw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ares neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat. Lakan-Ilaw werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Tabalanza is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
alabang - LINE PRINCES 1:3

64e minuut.
Cacpal met een snelle inworp. Butalid bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Taer zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Taer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Taer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Dimaampao geeft een lange en hoge pass. Ares kopt de bal weg. Ilanan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bataclan rent richting de bal. Bataclan draait met de bal, schiet en ... Salonga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alabang 41%, LINE PRINCES 59%.
alabang - LINE PRINCES 1:3