Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TEAM BRC aeron
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Gumatay passt de bal in één keer door. Italia rent richting de bal. Italia met een sublieme pass. Sagnep rent richting de bal. Sagnep schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM BRC - aeron 0:1

7e minuut.
Balimbin probeert naar een medespeler te passen. Calo is nu in balbezit. Madlangsakit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madlangsakit krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Taracatac bereikt de bal nog maar net als eerste. Madlangsakit onderschept slim de pass. Klungelig pakt Membrere de bal. Sagnep bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagnep haalt uit met een fantastische trap. Ammog kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM BRC - aeron 0:2

17e minuut.
Taracatac passt de bal met de wreef. Araw is nu in balbezit. Taracatac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taracatac krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Balimbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Balimbin probeert naar een medespeler te passen. Mangosin is nu in balbezit. Calo verovert de bal door een tackle van achteren. Calo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM BRC 42%, aeron 58%.
TEAM BRC - aeron 0:2

60e minuut.
Sagnep raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Santa Cruz komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Italia is nu in balbezit. Pada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pada geeft een lange en hoge pass. Santa Cruz maakt een snoekduik en kopt de bal. Ammog maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM BRC - aeron 0:3

64e minuut.
Madlangsakit is nu in balbezit. Madlangsakit met een sublieme pass. Membrere rent richting de bal. Membrere haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lee de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Araw geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Obusan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pada rent richting de bal. Pada draait met de bal, schiet en ... Ammog verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Mijùra speelt de bal door. Klungelig pakt Calo de bal. Mangosin rent richting de bal. Mijùra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijùra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Italia met een sublieme pass. Lee rent richting de bal. Santa Cruz is nu in balbezit. Membrere rent richting de bal. Membrere draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Araw is nu in balbezit. Santa Cruz is nu in balbezit. Santa Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM BRC - aeron 0:4

78e minuut.
Balimbin met de inworp. Italia is nu in balbezit. Pada schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pada krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Lee geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araw met de inworp. Membrere rent richting de bal. Membrere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cabrera met een snelle inworp. Madlangsakit rent richting de bal. Madlangsakit probeert naar een medespeler te passen. Membrere is nu in balbezit. Membrere schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TEAM BRC - aeron 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TEAM BRC 62%, aeron 38%.
TEAM BRC - aeron 0:5