Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lady spickers dolce amore
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
tragisch Verdedigen zwak


1e minuut.
Eman met een snelle inworp. Bahande is nu in balbezit. Sagnep tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sagnep krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Agtutubo rent richting de bal. To-ong is nu in balbezit. Agtutubo begaat een overtreding. Agtutubo krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Sagnep is nu in balbezit. Sagnep met een sublieme pass. Puzon is nu in balbezit. Puzon schiet op doel. Na een snelle pass probeert Labtik de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
To-ong passt de bal met de wreef. Diano rent richting de bal. Parpana begaat een overtreding. Parpana krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is To-ong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. To-ong speelt de bal door. Diano bereikt de bal nog maar net als eerste. Diano schiet op doel. Baquiran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Eman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. To-ong is nu in balbezit. Parpana probeert naar een medespeler te passen. Dumaloan is nu in balbezit. Dumaloan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Labtik geeft een hoge lob. Eman kopt de bal weg. Aban kan de bal niet met de borst controleren. To-ong bereikt de bal nog maar net als eerste. To-ong draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lady spickers 48%, dolce amore 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lady spickers - dolce amore 0:0

79e minuut.
Bahande geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Aban de bal onder controle te krijgen. Diano rent richting de bal. Diano draait met de bal, schiet en ... Baqui probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tagamolila raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nuguid komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lady spickers 48%, dolce amore 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lady spickers - dolce amore 0:0