Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pakwan dreambpys
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Sabile heeft problemen om de bal te vangen. Agdinaoay bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabile begaat een overtreding. Sabile krijgt een gele kaart.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bumagat trapt de bal weg. Una speelt de bal door. Panuyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Panuyas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Agdinaoay speelt de bal door. Cabigting is nu in balbezit. Cabigting passt de bal met de wreef. Panuyas rent richting de bal. Panuyas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cereza is nu in balbezit. Agdinaoay verovert de bal door een tackle van achteren. Agdinaoay probeert naar een medespeler te passen. Panuyas is nu in balbezit. Panuyas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakwan 60%, dreambpys 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pakwan - dreambpys 0:0

68e minuut.
Binaohan geeft een hoge lob. Tagud is nu in balbezit. Tagud passt de bal in één keer door. Angat bereikt de bal nog maar net als eerste. Angat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pakwan - dreambpys 0:1

80e minuut.
Balamut is nu in balbezit. Sabile rent richting de bal. Balamut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabile is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cereza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakwan 39%, dreambpys 61%.
pakwan - dreambpys 0:1